Gołąbki z młodej kapusty z kaszą jaglaną i boczkiem

Gołąbki z młodej kapusty z kaszą jaglaną i boczkiem

Gołąbki z młodej kapusty z kaszą jaglaną i boczkiem

 Gołąbki to jedno z tych dań, które często gościły w moim rodzinnym domu. Zawsze przygotowywała je moja babcia. Klasyczne, faszerowane mięsem i ryżem, a całość w pomidorowo-śmietanowy sosie. Palce lizać. Do dziś ich smak się nie zmienia, ona robi to po mistrzowsku.  Rok temu publikowałem Wam mój przepis na gołąbki w wersji wegetariańskie, faszerowane kaszą jaglaną i pieczarkami w pomidorowym sosie.  Dziś kolejna inspiracja na letnie danie. Gołąbki z młodej kapusty faszerowane kaszą jaglaną i... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu kulinarnyJa

Autor

kulinarnyJakulinarnyJa

Witaj w moim kulinarnym świecie. Gotowanie jest moją
pasją. Kulinarne inspiracje czerpię z własnego
eksperymentowania, podróży, podpatrywania najlepszych
oraz łączenia różnych smaków w nowe formy.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, kasza, kapustą, kasza jaglana, sosy, boczek, ciasto, ryż, sos pomidorowy, pieczarki, mięso, danie jednogarnkowe, pieczarki w cieście, ciasto z kaszy jaglanej, pieczony boczek, mięsa pieczone

Inne przepisy z kulinarnyJa

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.