Przepis na : śniadanie
Jajko po wiedeńsku to jeden ze sposób w jaki możemy przygotować jajko na miękko. Jajko gotujemy bez skorupki w samej wodzie. Poniżej znajdziecie sposób krok po kroku jak przygotować jajko po wiedeńsku. Idealnie do tego jajka będą pasowały zdrowe dodatki, świeży pomidor, ogórek zielony i pieczywo z awokado. Po przekrojeniu jajko rozpłynie się na pieczywo, tworząc idealną śniadaniową propozycję! Pyszne! Jak przygotować jajko po wiedeńsku – krok po kroku Wodę gotujemy, solimy, zmniejszamy płomień. Jajko wbijamy d... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...