Przepis na jajka faszerowane z awokado i łososiem to jedna z przystawek przygotowana przez Madzię na minione Święta Wielkanocne. Jednak zarówno awokado, jak i łosoś są tak uniwersalnymi składnikami, że tą przystawkę możecie wykorzystać na dowolną okazję. Farsz składa się dosłownie z kilku składników, więc z przygotowaniem jego nie będzie większych problemów. Musicie jednak pamietać, aby kupić dojrzałe awokado (musi być miękkie), inaczej możecie mieć problem z jego roznieceniem. Jajka faszerowane z awokado i ł... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...