Kotlet de volaille to jedno z bardziej popularnych dań w Polsce. Z masełkiem, pieczarkami i papryką w środku. Szybki i pyszny przepis. Kotlet podamy wraz z szybką i błyskawiczna sałatką i grillowaną papryką. Składniki masło pieczarki czerwona papryka sól pieprz 2 jajka bułka tarta 2 piersi z kurczaka masło klarowane miks sałat cebula Kotlet de volaille Kotlet de volaille – przepis Piersi z kurczaka kroimy na pół wzdłuż, a następnie delikatnie rozbijamy. Solimy i pieprzymy. Układamy po jednej stronie pok... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...