Domowa szynka parzona

Domowa szynka parzona

Domowa szynka parzona

Przepis na : śniadanie

Domowa szynka parzona to pyszna, zdrowa wędlina na kanapki na śniadanie i kolację. Domowa wędlina charakteryzuje się tym, że zawsze wiemy z jakich składników jest zrobiona. Oczywiście podstawową czynnością w przygotowaniu takiej wędliny jest jej zapeklowanie. Ten proces trwa najdłużej, bo wędlina powinna leżeć w solance przez minimum 5 dni. Ale myślę, że cierpliwość popłaca, bo szynka wychodzi pyszna – delikatna w smaku i bardzo krucha. Przeczytaj także: Domowy schab parzony Składniki ok. 1,3 kg szynki wieprzo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Autor

Grzes

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

szynka, szynka gotowana, śniadania, indyk, kanapki, schab, kurczak, kolacja, bułki, mięso, udka z kurczaka, karkówka, udka , schab gotowany, kurczak wędzony , kurczak pieczony, pieczona karkówka, karkówka pieczona, bez pieczenia, pieczone udka

Inne przepisy z Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.