Domowa pasta z makreli

Domowa pasta z makreli

Domowa pasta z makreli

Przepis na : śniadanie

Domowa pasta z makreli jest delikatna i smaczna. Idealnie pasuje do świeżego pieczywa posmarowanego masłem zarówno na śniadanie, jak i na kolację. Tak przygotowana pasta oprócz tego, że nadaje się do pieczywa, będzie świetnym dodatek do przekąsek. Przygotowanie pasty jest szybki i smakuje znacznie lepiej, aniżeli gotowa, kupiona pasta w sklepie. Poniżej znajdziecie bardzo prosty przepis na to smarowidło do pieczywa… Zobacz również: Pasta jajeczna ze szczypiorkiem Składniki duża makrela 4 jajka 3 ogórki k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję