Bruschetta – szybka i smaczna przekąska

Bruschetta – szybka i smaczna przekąska

Bruschetta – szybka i smaczna przekąska

Bardzo często poszukujemy przepisu na szybkie w przygotowaniu przekąski. Nasze zmartwienie może rozwiązać bruschetta, której przygotowanie jest niezwykle szybkie i nie wymaga od nas niezliczonej liczby składników. Przekąska albo jak niektórzy wolą przystawka wywodzi się z Włoch. Jest ona przygotowywana na bazie świeżej chrupiącej bagietki oraz pomidorów. Właśnie dlatego do jej przygotowania powinniśmy wykorzystać dojrzałe pomidory i dobrej jakości oliwę. Nieodłącznym również elementem będą listki świeżej bazylii... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Warto przeczytać

Ciasto „Trzy Szklanki”. Każdy Kawałek Rozpływa Się W Ustach. Genialnie Prosty I Szybki Przepis.

Przepisów jest bardzo wiele, w każdym domu króluje inne ciasto. Chciałabym przedstawić wam przepis na ciasto, które bardzo często nazywa się Trzy szklanki. Ciasto jest bardzo proste i pyszne, a przepis prosty, nawet amator cukierniczy sobie z nim poradzi.

Czytaj dalej...

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Autor

Grzes

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

bruschetta, ogórki, szpinak, kanapki, bagietka, przekąski, przekąska, pierogi, pierogi przepis, przystawki, pasta, pasty, cukinia, ciasto, ogórki małosolne, ciasto na pizze, pierogi ze szpinakiem, ogórki konserwowe, ogórki kiszone, papryka faszerowana, zapiekanki, zapiekanka, placki, pizza , surówka, kolacja, sosy, awokado, pizza przepis, szybkie przekąski

Inne przepisy z Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.