Błyskawiczna pasta z makreli

Błyskawiczna pasta z makreli

Błyskawiczna pasta z makreli

Przepis na : śniadanie

Pasta z makreli to błyskawiczna propozycja na urozmaicenie śniadania, albo kolacji. Przygtoujemy ja w kilka chwil. Będzie szybko i smacznnie. Makrela ma dość spore ości, więc nie będzie problemu aby je wydbyć z mięsa, jeśli jednak się tego obawiacie, możecie mięso przepuścić przez maszynkę do mięsa. Sprawdź przepis na: Klasyczna pasta jajeczna Składniki średniej wielkości makrela wędzona 3 ogórki konserwowe 1/2 pęczka szypiorku 1 mała cebula 3 jajka 2 łyżki majonezu sól pieprz Błyskawiczna pasta z makreli – przep... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.