Złota mazurska rybka na soczewicy. Składniki. 4 szt. sielawa wędzona 1/2 szkl. soczewicy czerwonej 1/2 szkl. soczewicy zielonej 1/2 papryki czerwonej 1/2 papryki zielonej 1 ogórek małosolny 1 łyżka koperku 1 łyżeczka papryki słodkiej Wykonanie. Pomyślmy życzenie, to naprawdę złote rybki. Piękne ,prawda.Brzuszki sielawy rozchylić i usunąć ości. Chwytamy za kręgosłup i łatwo wyciągamy. Obie soczewice ugotować osobno i ostudzić. Obie papryki pokroić w drobną kostkę i dodać ,zieloną do... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...