Paszteciki z płuckami i kapustą kiszoną
Paszteciki z płuckami i kapustą kiszoną
Dzisiaj proponuję paszteciki z płuckami i kapustą kiszoną. Taki farsz świetnie współgra z mięciutkim ciastem. Nawet osoby, które nie lubią płucek zajadają się nimi ze smakiem myśląc, że są z mięsem. Jeśli nigdy nie jedliście takich pasztecików to polecam je zrobić bo są bardzo smaczne. Ze szklanką barszczyku czerwonego smakują wybornie. Składniki Ciasto: 1 kg mąki torebka proszku do pieczenia( na 1kg mąki) 1,5 margaryny łyżeczka soli 2 jajka 400 g... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinarny eksperyment
Autor
Kulinarne eksperymenty
Uwielbiam piec i gotować
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kapustą, ciasto, kapusta kiszona, paszteciki, mięso, roladki, mielone, ciasto na niedziele, przekąski, krokiety, jajka z farszem, paszteciki z kapustą, mięso mielone, ciasta z masa, mięsa pieczone, czerwona kapusta, pieczeń z mięsa mielonego, krokiety z mięsem
Inne przepisy z Kulinarny eksperyment
Dodaj komentarz