Paszteciki z płuckami i kapustą kiszoną

Paszteciki z płuckami i kapustą kiszoną

Paszteciki z płuckami i kapustą kiszoną

Dzisiaj proponuję paszteciki z płuckami i kapustą kiszoną. Taki farsz  świetnie współgra  z  mięciutkim ciastem.  Nawet osoby, które nie lubią płucek  zajadają się nimi  ze smakiem myśląc, że są z mięsem. Jeśli nigdy nie jedliście takich pasztecików  to  polecam je zrobić  bo  są bardzo smaczne. Ze szklanką barszczyku czerwonego smakują wybornie. Składniki Ciasto: 1 kg mąki torebka proszku do pieczenia( na 1kg mąki) 1,5 margaryny łyżeczka soli 2 jajka 400 g... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarny eksperyment

Autor

Kulinarne eksperymenty

Uwielbiam piec i gotować

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, ciasto, kapusta kiszona, paszteciki, mięso, roladki, mielone, ciasto na niedziele, przekąski, krokiety, jajka z farszem, paszteciki z kapustą, mięso mielone, ciasta z masa, mięsa pieczone, czerwona kapusta, pieczeń z mięsa mielonego, krokiety z mięsem

Inne przepisy z Kulinarny eksperyment

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.