Szybkie paszteciki z mięsem z rosołu

Szybkie paszteciki z mięsem z rosołu

    Dziecinnie łatwy… szybki… niedrogi pomysł na wykorzystanie mięsa z rosołu Takie paszteciki to też fajny patent na przetworzenie każdego innego ugotowanego lub upieczonego mięsa np. pieczeni lub mięsa po przygotowaniu wywaru do zupy Można je podać do barszczu lub samodzielnie jako przekąskę.   Pomysły na dania z piekarnika… ** Kalafiorowy MÓZG ** Cukinia faszerowana mięsem ** Ryba pieczona na ryżu   Składniki: 1 op. ciasta francuskiego ok. 1 kg ugotowanego mięsa drobiowego...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne S.O.S.

Autor

KulinarneSOS

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, ciasto, rosół, paszteciki, ciasto francuskie, sosy, zupa, barszcz, przekąski, dania mięsne, przekąska, mielone, cukinia, ciasteczka, ryż, mascarpone, deser, ryby, ryba, trufle, desery, cukinia faszerowana, arbuz, przystawki, obiad, ciasteczka kokosowe, ciasto kokosowe, mięso mielone, szybkie ciasto, szybki obiad

Inne przepisy z Kulinarne S.O.S.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.