Paprykowe krążki nadziewane mięsem
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Paprykowe krążki nadziewane mięsem
Przepis na : obiad
Pyszne krążki paprykowe prosto z patelni To doskonały pomysł na niedrogie i zarazem efektowne danie – w sam raz na obiad, kolację lub poczęstunek dla gości Będą świetnie smakować z ziemniakami, ryżem, kaszą, sałatką obiadową lub sosem. Na 500 g mięsa wystarczyły mi 2 duże papryki (wyszło mi 6 krążków) , jednak papryka papryce wielkością nierówna, dlatego warto mieć w zanadrzu jedną lub dwie więcej Osoby z nietolerancją glutenu bez problemu zastąpią mąkę pszenną skrobią ziemniaczaną Składniki (na 6-8 pier...
Czytaj dalej na blogu Kulinarne S.O.S.Autor
KulinarneSOS
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
mięso, mielone, sałatki, sałatka, mięso mielone, obiad, gołąbki, ryż, tarta, sosy, dania mięsne, papryka faszerowana, ciasto, desery, bułki, grill, ciasteczka, arbuz, ziemniaki, deser, mascarpone, kolacja, trufle, tani obiad, sałatka z ryżem, sos pieczarkowy, sos pomidorowy, ciasteczka kokosowe, ciasto kokosowe, dania obiadowe
Inne przepisy z Kulinarne S.O.S.
Dodaj komentarz