Grzybowe risotto z boczkiem podane z paluszkami

Grzybowe risotto z boczkiem podane z paluszkami

Przepis na : obiad

Włoski przepis dobry na każdą okazję grzybowe risotto z boczkiem podane z paluszkami rybnymi. Mocny zapach grzybów w połączeniu z paluszkami rybnymi czyni danie wyjątkowym, aromatycznym i pysznymSkładniki 200g mrożonych prawdziwków100g boczku 1 cebulaMasło klarowane200g ryżu di risotto 1 ząbek czosnku1 l bulionu drobiowego 100g mascaropne50g parmezanu Natka pietruszki Sól, pieprz do

Czytaj dalej na blogu Kulinarne pyszności Molki

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.