Przepis na : obiad
Post Szparagi zapiekane w sosie serowym pojawił się poraz pierwszy w KulinarnePrzeboje.pl. czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Sezon na szparagi już blisko ,więc ten smakowity przepis zapisuję do zrobienia
Pychota! Uwielbiam szparagi – czekam tylko aż świeże pojawią się wreszcie w sklepach! <3
zrobiłam, sos pyszny, jednak szparagi wyszły bardzo włókniste :( nie wiem czemu, może za mało były obrane, choć to byly te chude i i tak zostały cienkie patyczki po obraniu :P
Niestety to jest zmorą jeśli chodzi o białe szparagi. Trzeba strasznie uważać, zwłaszcza przy ich zakupie. Może już w sklepie za długo leżały i nieco się wysuszyły? Tutaj masz notkę, w której szczegółowo opisałam na co powinniśmy zwracać uwagę jeśli chodzi o szparagi:http://kulinarneprzeboje.pl/2013/05/19/szparagi-przepisy-jak-obierac-gotowac/