Szybka i smaczna przekąska dla fanów szparagów i ciasta francuskiego. Składniki Ciasto francuskie 1 opakowanie Szparagi 8 szparagów Ser żółty 8 plasterków Boczek parzony 8 plasterków lub szynki Jajko Sos holenderski z miętą lub czosnkowy wg. przepisu na blogu Wykonanie: Szparagi obrać (jeśli to konieczne) i ułamać końce. Ugotować szparagi al dente w osolonej wodzie. […] The post Szparagi w cieście francuskim (z szynką / boczkiem i serem) appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...