
Przepis na : obiad
De volaille z szynką i serem wg Michela Moran Składniki Pierś z kurczaka 2 sztuki Czosnek 1 ząbek Masło 50g Ser żółty 4 plastry Szynka parzona 4 plastry Bułka tarta Jajko 2 jajka Olej do smażenie Sałata karbowana opcjonalnie Sól do smaku Pieprz do smaku Przyprawa do kurczaka do smaku Wykonanie: Masło wyjmujemy wcześniej z […] The post De volaille wg Michela Moran appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...