Bułki do kebaba

Bułki do kebaba

Bułki do kebaba

Bułki do kebaba – wbrew pozorom nie jest je tak ciężko zrobić. Niby ich wykonanie zajmuje trochę czasu, jednak jest to głównie czas oczekiwania na wyrośnięcie bułek. Ich zagniatanie i przygotowanie to już robota tylko na kilka minut. Tak więc jeśli macie ochotę na domowe bułki do kebaba , to gorąco polecam wypróbować ten przepis :) Pieczywo to można mrozić, a następnie podpiec np. na grillu elektrycznym, dzięki czemu bułki do kebaba będą tak chrupiące jak w prawdziwym kebabie ;) (adsbygoogle = window.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.