ŻEBERKA DUSZONE W PAPRYCE Z KARTOFELKRAUT

ŻEBERKA  DUSZONE  W   PAPRYCE   Z   KARTOFELKRAUT

ŻEBERKA DUSZONE W PAPRYCE Z KARTOFELKRAUT

Kupując żeberka, najlepiej wybierać dość chude i mięsiste kawałki. Można je dusić, zapiekać, marynować i piec. Ja najpierw dusiłam je pod przykryciem, a później piekłam. Warto pamiętać, że żeberka stają się delikatniejsze i o wiele smaczniejsze, jeżeli są pieczone powoli.                                                                 SKŁADNIKI :&nbs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Fantazje Marioli

Autor

Mariola ŁyczakMariola Łyczak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

żeberka, mięso, papryka, kluski, kapustą, sosy, ziemniaki, pieczywo, czerwona kapusta, kapusta kiszona, surówka, dania mięsne, surówka z czerwonej kapusty, surówka z kapusty, mięso duszone, żeberka na słodko, żeberka w kapuście kiszonej, mięsa pieczone, surówka z kiszonej kapusty, sos mięsny, pieczone ziemniaki z czosnkiem, pieczone ziemniaki, ziemniaki zapiekane

Inne przepisy z Kulinarne Fantazje Marioli

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.