Ryba pieczona w dzwonkach. Pysznie i łatwo przyrządzisz tak niemal każdy gatunek. PRZEPIS

Ryba pieczona w dzwonkach. Pysznie i łatwo przyrządzisz tak niemal każdy gatunek. PRZEPIS

Ryba pieczona w dzwonkach. Pysznie i łatwo przyrządzisz tak niemal każdy gatunek. PRZEPIS

Niekiedy zdarza się, że w nasze ręce trafiają całe ryby – sklep akurat miał świeżą dostawę, więc żal było nie kupić albo zaprzyjaźniony wędkarz postanowił podzielić się swoją zdobyczą. Wtedy bardzo często sięgamy po niezawodny przepis na rybę pieczoną w dzwonkach z czosnkiem i cytryną. Mało pracy, super efekt, o to właśnie chodzi! Przepis na rybę pieczoną w dzwonkach Składniki: 2 średniej wielkości ryby wypatroszone, oczyszczone i pozbawione głowy (może być na przykład pstrąg, dorada, karp, dorsz, u nas ty... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.