Rosół rumiany na wołowinie. Przepis na wyborny rosół wołowy

Rosół rumiany na wołowinie. Przepis na wyborny rosół wołowy

Rosół rumiany na wołowinie. Przepis na wyborny rosół wołowy

Ten rosół zachwyca już samym wyglądem. Ma piękny rumiany kolor, a w smaku jest niezwykle intensywny. U nas na stole pojawia się w świąteczne dni albo gdy na obiad zapowiedzieli się goście. Wymaga więcej czasu niż rosoły gotowane na drobiu, ale naprawdę jest tego warty. Do rosołu wołowego dodajemy jeden nieoczywisty składnik, który sprawia, że nabiera on jeszcze głębszego smaku, ale o tym już przeczytacie w przepisie. Przepis na rumiany rosół wołowy Składniki: 1 kg mięsa wołowego z kością, 2 cebule, 2 więks... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.