Potrawka gołąbkowa. Proste w przygotowaniu dane jednogarnkowe, które ma ten smak. PRZEPIS

Potrawka gołąbkowa. Proste w przygotowaniu dane jednogarnkowe, które ma ten smak. PRZEPIS

Potrawka gołąbkowa. Proste w przygotowaniu dane jednogarnkowe, które ma ten smak. PRZEPIS

Połączenie kapusty, ryżu, mięsa i pomidorów to tak lubiany przez wszystkich smak gołąbków. Jeśli akurat nie masz połowy dnia na ich przygotowanie, wypróbuj przepis na potrawkę gołąbkową. Smakuje bardzo podobnie, a robi się ją bardzo prosto. Przepis na potrawkę gołąbkową Składniki: Główka młodej kapusty lub podobna ilość zwykłej, 2 cebule, 0,5 kg mielonej wieprzowiny, 3-4 dojrzałe pomidory lub po sezonie puszka pomidorów w zalewie, 3 łyżeczki koncentratu pomidorowego, 100 gramów białego ryżu, olej, łyżka papryk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.