Jest to pyszny dodatek do kanapek, ale można go też jeść na ciepło. Jednocześnie bardzo sprytnie wykorzystasz mięso po gotowaniu rosołu czy bulionu. Mamy dla was super przepis na paprykarz z kurczaka. Przepis na paprykarz z kurczaka Składniki: ugotowane mięso z kurczaka wraz ze skórkami w ilości odpowiadającej mniej więcej dwóm obranym ćwiartkom, 2 cebule, 1 duża marchewka, 1 papryka czerwona, 100 gramów ryżu, 2 łyżki papryki w proszku plus papryka ostra w proszku według smaku, słoiczek koncentratu pomidorowe... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...