Od jakiegoś już czasu w polskich sklepach można kupić paprykę Ramiro. Wygląda trochę jak przerośnięte chilli, jednak jest całkowicie pozbawiona ostrości. Świetnie nadaje się do faszerowania. Z tego przepisu wychodzi po prostu obłędna! Przepis na faszerowaną paprykę Ramiro Składniki: 4-5 papryki Ramiro (powinny być jak najmniej poskręcane), 400-500 gramów mielonej wołowiny (opcjonalnie może być też indyk), 100 gramów ryżu, 3 duże cebule, 2 puszki pomidorów w zalewie, olej, sól, pieprz. Zrób tak: ryż ugotuj,... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...