Papryka Ramiro faszerowana mięsem i ryżem. PRZEPIS

Papryka Ramiro faszerowana mięsem i ryżem. PRZEPIS

Papryka Ramiro faszerowana mięsem i ryżem. PRZEPIS

Od jakiegoś już czasu w polskich sklepach można kupić paprykę Ramiro. Wygląda trochę jak przerośnięte chilli, jednak jest całkowicie pozbawiona ostrości. Świetnie nadaje się do faszerowania. Z tego przepisu wychodzi po prostu obłędna! Przepis na faszerowaną paprykę Ramiro Składniki: 4-5 papryki Ramiro (powinny być jak najmniej poskręcane), 400-500 gramów mielonej wołowiny (opcjonalnie może być też indyk), 100 gramów ryżu, 3 duże cebule, 2 puszki pomidorów w zalewie, olej, sól, pieprz. Zrób tak: ryż ugotuj,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Odmładzająca dieta Hausera

Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.