Jest rumiana, z lekko dymnym posmakiem i rozpływa się w ustach. Karkówkę według tego przepisu przygotowuje się na patelni i w piekarniku, a smakuje zupełnie, jak zdjęta z grilla. Przepis na karkówkę z piekarnika jak z grilla około 1,2 kilogramowy kawałek karkówki wieprzowej, 4-5 ząbków czosnków, 4 łyżki oleju, kopiasta łyżka majeranku, sól, pieprz. Jak zrobić karkówkę z piekarnika, która smakuje jak z grilla? Mięso pokrój w poprzek włókien w plastry o grubości około 2-2,5 cm. Każdy lekko rozbij tłuczkiem &... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...