Wyglądają jak frytki, ale to pyszna fasolka szparagowa w cieście. Jest świetna jako dodatek obiadowy lub jako samodzielna przekąska. Przepis na frytki z fasolki szparagowej Składniki: około 200 gramów świeżej fasolki szparagowej, 1 jajko, niecałe pół szklanki mleka, około 3 łyżek mąki pszennej plus mąka do obtoczenia, sól, olej do smażenia. Jak zrobić frytki z fasolki szparagowej? Fasolę umyj, odetnij końcówki, wrzuć do gotującej się wody na 4 minuty, odcedź, przestudź. Jajko wbij do miski, wlej mleko, wsyp m... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...