Co zrobić z mięsem po gotowaniu zupy? Mamy przepis na pyszną pastę kanapkową

Co zrobić z mięsem po gotowaniu zupy? Mamy przepis na pyszną pastę kanapkową

Co zrobić z mięsem po gotowaniu zupy? Mamy przepis na pyszną pastę kanapkową

Gotując rosół lub wywar na inną zupę często potem mamy dylemat, co zrobić z mięsem oddzielonym od kości. Niedawno znajoma dała nam świetny przepis na pastę kanapkową. Przepis na pastę kanapkową z gotowanym mięsem Składniki: około 250 gramów ugotowanego mięsa drobiowego, 100 gramów sera feta, 1 ząbek czosnku, pół małej cebuli, łyżka majonezu, łyżka posiekanej natki pietruszki, pieprz. Jak zrobić pastę kanapkową z gotowanym mięsem? Cebulę i czosnek bardzo drobno posiekaj, następnie oprósz solą i rozetrzyj na desce z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.