Z białą kiełbasą można zrobić prawdziwe cuda w kuchni, a ten przepis jest na to najlepszym dowodem. Pieczona w cieście francuskim z cebulką i musztardą smakuje rewelacyjnie. Bardzo szybko znika z wielkanocnego stołu. Przepis na białą kiełbasę pieczoną w cieście Składniki: Arkusz gotowego ciasta francuskiego (ok 270 gramów), 500 gramów białej surowej kiełbasy , 2 większe cebule, 3 łyżeczki musztardy francuskiej, olej, 1 jajko. Jak zrobić białą kiełbasę w cieście? Cebulę pokrój w pióra, zrumień na odrobinie o... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.
Czytaj dalej...Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.
Czytaj dalej...