Tosty zapiekane z salami, mozzarellą i pomidorem

Tosty zapiekane z salami, mozzarellą i pomidorem

Tosty zapiekane z salami, mozzarellą i pomidorem

Przepis na : śniadanie

Publikując kilka dni temu inny przepis na tosty pisałem, że mam w zanadrzu kilka podobnych receptur. Czy więc to jest jedna z nich? Jeśli spojrzeć na skład i wygląd – niewątpliwie. To jednak nieco pozorne podobieństwo, ponieważ zdecydowanie różnią się one smakiem. Do „dzisiejszych” tostów zamiast żółtego sera dodamy mozzarellę, posypiemy całość ziołami i – co chyba najważniejsze – zapieczemy przez chwilę w piekarniku. A to już robi sporą różnicę. Jeśli miałbym powiedzieć co takie tosty przypinają smakiem, mógłbym ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Pokusa

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.