Przepis na : śniadanie
Lubię wiosenne śniadania. Za oknem słońce, energia nas rozpiera i aż się chce coś fajnego wrzucić na kanapkę. I wtedy często na stole lądują wszelkiego rodzaju pasty jajeczne. Dziś zaproponuję wam wersję z tuńczykiem. Przygotowanie to tylko 5 minut (nie licząc czasu na gotowanie jajek). Składniki: 4 jajka na twardo 1 puszka tuńczyka w sosie własnym szczypiorek majonez sól i pieprz Przygotowanie: Pasta jajeczna z tyńczykiem jak sama nazwa wskazuje składa się z jajek (ugotowanych na twardo i pokrojonych w kostkę)... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...