Nadziewana papryka

Nadziewana papryka

Nadziewana papryka

Jak zwykłym gołąbkom dodać odrobinę pikanterii? Zastąpić kapustę papryką. Nadziewana papryka od razu zyska na prezencji i smaku. No i przygotowanie zajmie mniej czasu… Spróbujcie…. Składniki: 8 papryk (czerwonych, zielonych lub takich jak lubicie) 700 g mielonego mięsa szklanka ryżu (szklanka przed ugotowaniem :)) 3 średnie cebule sól, pieprz, papryka ostra i słodka przecier pomidorowy lub pomidory z puszki wg uznania 2-3 kostki rosołowe Przygotowanie: Z każdej papryki odcinamy górę z ogonkiem, ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Patilogia

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.