Pasta z pieczonych buraków i fasoli
Pasta z pieczonych buraków i fasoli
Pasta z buraków i fasoli stanowi doskonały dodatek do wszelkiego rodzaju pieczywa począwszy od chleba, a na krakersach i paluszkach grissini skończywszy. Dobrze smakuje też jako dodatek do.innych warzyw Jej kolejnym atutem jest to, że buraki są dostępne w sklepach przez okrągły rok i pod niemal każdą szerokością geograficzną. A żeby Was jeszcze bardziej zachęcić do wypróbowania tego smakołyku, dodam, że pastę z buraków możecie przygotować w nieskończonej ilości wariantów - można ją przyrządzić z warzyw piec... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Autor
CzteryFajery.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
buraki, fasola, burak, pasty, pasta, jabłka, mielone, chleb, czerwona fasola, fasola czerwona, słoik, marchewka, pieczywo, mięso, cukinia, roladki, pieczone buraki, mięsa pieczone, jabłka pieczone, mielone z warzywami, pieczeń z mięsa mielonego, mięso mielone
Inne przepisy z Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Dodaj komentarz