Pasta z pieczonych buraków i fasoli

Pasta z pieczonych buraków i fasoli

Pasta z pieczonych buraków i fasoli

Pasta z buraków i fasoli stanowi doskonały dodatek do wszelkiego rodzaju pieczywa począwszy od chleba, a na krakersach i paluszkach grissini skończywszy. Dobrze smakuje też jako dodatek do.innych warzyw Jej kolejnym atutem jest to, że buraki są dostępne w sklepach przez okrągły rok i pod niemal każdą szerokością geograficzną. A żeby Was jeszcze bardziej zachęcić do wypróbowania tego smakołyku, dodam, że pastę z buraków możecie przygotować w nieskończonej ilości wariantów - można ją przyrządzić z warzyw piec... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraki, fasola, burak, pasty, pasta, jabłka, mielone, chleb, czerwona fasola, fasola czerwona, słoik, marchewka, pieczywo, mięso, cukinia, roladki, pieczone buraki, mięsa pieczone, jabłka pieczone, mielone z warzywami, pieczeń z mięsa mielonego, mięso mielone

Inne przepisy z Kulinaria - potrawy z różnych stron świata

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.