Fasolka szparagowa na zimę - kiszona i konserwowa
Fasolka szparagowa na zimę - kiszona i konserwowa
W tym roku sezon na przetwory warzywne rozpoczęliśmy dość nietypowo, bo od fasolki szparagowej w słonej zalewie i marynowanej fasolki szparagowej, Nigdy wcześniej nie próbowaliśmy robić sami przetworów z fasolki, ale... zainspirowani wskazówkami Sandora Katza autora książki "Sztuka fermentacji" ( tutaj znajdziecie naszą recenzję ). postanowiliśmy spróbować. Ponieważ pierwsza degustacja wypadła nad wyraz pomyślnie uznaliśmy, że możemy podzielić się z Wami przepisem. "Sztuka fermentacji" to dość unik... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Autor
CzteryFajery.pl
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
fasolka, słoik, fasolka szparagowa, seler, shoarma, przetwory, zupa, sałatki, sałatka, ciasto, papryka, prosta zupa, orzechy, mięso, fasola, obiad, proste ciasto, zupa warzywna, sałatka warzywna, salatki warzywne, dania na gorąco, ciasto z orzechami, salatka z jajkiem, mięso na obiad, lekkie sałatki, sałatka do obiadu, sałatka z papryki, zupa z selera, sałatka z selerem
Inne przepisy z Kulinaria - potrawy z różnych stron świata
Dodaj komentarz