Pieczeń ognista zamiast wędliny

Pieczeń ognista zamiast wędliny

Pieczeń ognista zamiast wędliny

Domowa wędlina zawsze się sprawdza. Wystarczy kupić dowolne mięso, odpowiednio przyprawić i upiec. W ten sposób można w jednym czasie upiec w piekarniku kilka rodzajów mięsa przeznaczonego jako zamiennik kupowanej wędliny. Ja piekę boczek rolowany, karczek, schab. Część przeznaczam od razu do jedzenia a część zamrażam. Zawsze mam po ręką dla domowników i dla niespodziewanych gości... świeżą, smaczną, domową wędlinę. Ostatnio zrobiłam eksperymentalnie, pieczeń ognistą.... I wiecie, że zdała egzamin. Bardzo smaczn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia u Krysi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję