Przepis na : śniadanie
Smak rewelacyjny, byłam cała w skowronkach. Miałam w domu pustą lodówkę, na szczęście dynia ocalała. Dynia to takie warzywo które może leżeć bardzo długo, więc zawsze jest w moim domu. Dynię obrać ze skóry, wydrążyć gniazda nasienne i pokroić na mniejsze kawałki. Marchew obrać i pokroić. Seler naciowy pokroić na mniejsze kawałki. Ziemniaka obrać i pokroić. Imbir obrać, zetrzeć na tarce. Jeżeli macie dobry blender można imbir wrzucić w całości. Do garnka wlać wodę, dodać dynię, marchew, selera naciowego, imbi... czytaj dalej...
Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl