Zapiekanka ziemniaczana z mięsem i warzywami

Zapiekanka ziemniaczana z mięsem i warzywami

Zapiekanka ziemniaczana z mięsem i warzywami

Warzywa, mięsko, sosik cóż chcieć więcej. Jak zostanie zapiekanka na drugi dzień wystarczy tylko podgrzać i gotowe. Przygotowanie mięsa – mięso pokroić na plastry o grubości około 1 cm. doprawić solą i pieprzem. Włożyć tak przygotowane mięso do miski i wlać jogurt. Wymieszać, przykryć i wstawić do lodówki na całą noc. Następnego dnia – wyjąć mięso z miski i rozłożyć na dużym żaroodpornym naczyniu. Grzyby umyć i pokroić w plasterki i położyć na mięsie. Lekko posypać solą, ale nie dużo. Śmietanę ro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Pokoleń

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

kuchniapokolen

Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, zapiekanki, zapiekanka, ziemniaki, brokuły, brokuł, grzyby, pieczarki, zapiekanka z mięsem , bez pieczenia, zapiekanka ziemniaczana, pieczone ziemniaki, zapiekanka z ziemniakami, szynka, mięsa pieczone, pieczona szynka, pieczeń z szynki, zapiekanka z serem

Inne przepisy z Kuchnia Pokoleń

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.