Przepis na : obiad
Taki obiad jest idealny dla tych co nie mają zbyt dużo czasu. Ziemniaki wyszorować i ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Odcedzić. Jak są większe ziemniaki to przekroić na pół po ugotowaniu. W tym samym czasie ugotować marchewki i fasolkę. Mogą być inne ulubione warzywa. Po ugotowaniu odcedzić W miedzy czasie przygotować boczek z cebulką. Patelnię rozgrzać i wrzucić pokrojony w drobną kostkę boczek. Smażyć aż boczek się usmaży i stanie się chrupiący. Dodać cebulkę pokrojoną w piórka i smażyć, mieszając aż z... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Uwielbiam fotografowanie, gotować i piec a teraz jeszcze troszeczkę biegać 😉 Mam bloga kulinarnego na którego serdecznie zapraszam www.kuchniapokolen.pl