Przepis na : obiad
Lekka, aromatyczna zupa z fasolki szparagowej z makaronem bez śmietany. Podobnie jak my, z pewnością i Ty na wiosnę masz ochotę na zupy jarzynowe ze świeżych warzyw. Zupa z fasolki szparagowej żółtej lub zielonej na skrzydełkach, to pomysł na pyszny wiosenny lub letni obiad z kilku składników. Możesz do niej dodać marchewkę, pietruszkę, kalafiora lub brukselkę. Wszystko zależy od tego, co masz aktualnie pod ręką. Wykorzystaj swoje ulubione zioła, dodaj zielony groszek lub pomiń kurczaka i przygotuj pyszną zupę... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Lubie gotować, jeszcze bardziej lubię jeść.