Przepis na : obiad
Zupa krem z białych warzyw z kaszą gryczaną łyżka masła, 1 cebula, 1 por, 2 ząbki czosnku, duży korzeń pietruszki, połowa dużego selera, kilka różyczek kalafiora, puszka białej fasoli, 0,5 l bulionu kubek śmietanki 30% 3 średniej wielkości ziemniaki, Najpierw musimy zeszklić na masełku cebulę pokrojoną w kostkę i plasterki pora, a następnie dodać do nich czosnek. Dodajemy obraną pietruszkę oraz selera pokrojone w plastry. Obieramy ziemniaki, kroimy w kostkę i także dodajemy do garnka. Wrzucamy różyczk... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...