PASZTETY JAGLANY Z SOCZEWICĄ I JABŁKIEM

PASZTETY JAGLANY Z SOCZEWICĄ I JABŁKIEM

PASZTETY JAGLANY Z SOCZEWICĄ I JABŁKIEM

Przepis na : śniadanie

Bezmięsny pasztet do chleba z kaszy jaglanej z dodatkiem soczewicy i kostek jabłkowych ( BadaPak ). Jest pyszną alternatywą dla pasztetów mięsnych. O jego smaku decydują przede wszystkim dodatki i przyprawy. Można do niego dodać także warzywa, np. marchewkę, pietruszkę, wcześniej ugotowane. Przygotowuje się go raz dwa 😉 Składniki: 1 szklanka kaszy jaglanej 1 szklanka soczewicy 2 cebule 2 jajka 2 ząbki czosnku 1 kostka rosołowa 1 łyżka masła 55 g kostki jabłkowej cząber majeranek 2-3 łyżki sosu sojowego sól,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Autor

Kuchnia MagdaLenyKuchnia MagdaLeny

Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kasza jaglana, kasza, pasztet, sosy, chleb, śniadania, marchewka, śniadanie, zdrowe śniadanie, sos mięsny, chleb mieszany

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.