KUCHENNA APTEKA #27 - MIGDAŁY

KUCHENNA APTEKA #27 - MIGDAŁY

KUCHENNA APTEKA #27 - MIGDAŁY

Migdały to cenne źródło składników odżywczych - witamin, minerałów, białka, dobrych tłuszczów oraz przeciwutleniaczy, które usuwają wolne rodniki z naszego organizmu. Zaliczane są do najzdrowszych produktów żywnościowych świata. Wspomagają prawidłowe funkcjonowanie całego organizmu, a także mają dobroczynny wpływ na nasze samopoczucie. Udowodniono naukowo, że zapobiegają chorobom serca i cukrzycy.  Mają bardzo szerokie zastosowanie w kuchni - jako samodzielna przekąska oraz dodatek do sałatek, mięs, ry... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Autor

Kuchnia MagdaLenyKuchnia MagdaLeny

Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, ciasto, tarta, zupa, ciastka , kolacja, ciasteczka, obiad, desery, deser, bez pieczenia, mak, ryby, jabłka, bezglutenowe, tort, torty, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, jabłka prażone, pasty, owsianka, przekąska, mięso, rogaliki drożdżowe, drożdżowe, ryba, przekąski, pasta, dieta

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.