KUCHENNA APTEKA #27 - MIGDAŁY

KUCHENNA APTEKA #27 - MIGDAŁY

KUCHENNA APTEKA #27 - MIGDAŁY

Migdały to cenne źródło składników odżywczych - witamin, minerałów, białka, dobrych tłuszczów oraz przeciwutleniaczy, które usuwają wolne rodniki z naszego organizmu. Zaliczane są do najzdrowszych produktów żywnościowych świata. Wspomagają prawidłowe funkcjonowanie całego organizmu, a także mają dobroczynny wpływ na nasze samopoczucie. Udowodniono naukowo, że zapobiegają chorobom serca i cukrzycy.  Mają bardzo szerokie zastosowanie w kuchni - jako samodzielna przekąska oraz dodatek do sałatek, mięs, ry... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Autor

Kuchnia MagdaLenyKuchnia MagdaLeny

Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, ciasto, tarta, zupa, obiad, ciasteczka, kolacja, ciastka , deser, desery, bez pieczenia, torty, tort, bezglutenowe, jabłka, ryby, mak, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, sałatki, sałatka, dieta, pasta, przekąski, ryba, drożdżowe, rogaliki drożdżowe, mięso, przekąska, owsianka

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.