JAGLANE GOŁĄBKI Z MIĘSEM Z MŁODEJ KAPUSTY

JAGLANE GOŁĄBKI Z MIĘSEM Z MŁODEJ KAPUSTY

JAGLANE GOŁĄBKI Z MIĘSEM Z MŁODEJ KAPUSTY

Przepis na : obiad

Gołąbki z młodej kapusty nadziewane farszem z kaszy jaglanej i mięsa z indyka. Bardzo lekkie i delikatne w smaku. A do tego zdrowe! Jak dla mnie te z ryżem się do nich nie umywają... Moje gołąbki przygotowałam w szybkowarze, dzięki temu skróciłam czas oczekiwania z 50 min. do niecałych 20 min. 😉 Szybkowar to taki cudowny garnek, w którym podczas gotowania następuje wzrost ciśnienia, co powoduje wzrost temperatury wrzenia wody i przyspieszenie procesu gotowania. Gołąbki przygotowane w szybkowarze dosłownie rozpływają ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Autor

Kuchnia MagdaLenyKuchnia MagdaLeny

Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, kapustą, mielone, kasza, kasza jaglana, mięso, sosy, mięso mielone, indyk, obiad, sos pomidorowy, ryż, mięso na obiad, jajka z farszem, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego, jajka nadziewane

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.