BUDYNIOWE RACUCHY JABŁKOWO-ANANASOWE

BUDYNIOWE RACUCHY JABŁKOWO-ANANASOWE

BUDYNIOWE RACUCHY JABŁKOWO-ANANASOWE

Przepis na : śniadanie

Kolejny przepis na racuchy, ale tym razem bez drożdży. Puszyste placuszki przygotowane na maślance, z dodatkiem sypkiego budyniu waniliowego oraz owocami - jabłkami i ananasem. Są nieziemsko pyszne! Dzięki temu, że nie zawierają drożdży ich wykonanie jest banalnie proste i dużo szybsze - idealny przepis na leniwych lub zapracowanych. Można się nimi zajadać zarówno na ciepło, jak i na zimno. Idealna na śniadanie, podwieczorek czy kolację, a także na wynos - do pracy, szkoły czy na wycieczkę... Składniki: 1 szklank... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Warto przeczytać

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Autor

Kuchnia MagdaLenyKuchnia MagdaLeny

Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

śniadania, ciasto, tarta, kolacja, obiad, zupa, ciasteczka, ciastka , ananas, racuchy, jabłka, deser, placuszki, desery, bez pieczenia, tort, torty, ciasta bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, placki, puszyste racuchy, ciasto budyniowe

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.