BEZGLUTENOWE BROWNIE

BEZGLUTENOWE BROWNIE

BEZGLUTENOWE BROWNIE

Zdrowe brownie! Bez białej mąki, masła i dodatku cukru. Coś wspaniałego...móc rozkoszować się obłędnym smakiem ciasta bez wyrzutów sumienia. Biała mąka została wymieniona na mąkę migdałową oraz ryżową, masło na olej rzepakowy, a cukier na ksylitol lub ertyrol. Efekt wyszedł zaskakująco pyszny! Ciasto jest mocno czekoladowe i dużo lżejsze od tradycyjnego brownie. Jedyny minus jest taki, że ciasta wychodzi zbyt mało, więc od razu zróbcie podwójną porcję 😉 Składniki: 100 g gorzkiej czekolady 3 jajka 2/3 szklanki mąki... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia MagdaLeny

Autor

Kuchnia MagdaLenyKuchnia MagdaLeny

Uwielbiam eksperymentować w kuchni, która zamienia się w małe laboratorium...a ja mieszam, próbuję, przyprawiam, miksuję, zmieniając popularne przepisy lub tworząc własne autorskie.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

czekolada, ciasto, ryż, fit, bezglutenowe, mak, ciasto czekoladowe, ciasta czekoladowe, brownie czekoladowe, biała czekolada, ciasto z makiem, ciasto fit, ciasto kokosowe, polewa czekoladowa, ciasta z masa, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, bez pieczenia

Inne przepisy z Kuchnia MagdaLeny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.