Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną

Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną

Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną

Pozostałe mięso z rosołu zmieliłam, dodałam kiszonej kapusty i powstały pyszne syte pierogi. Polecam! Składniki: Ciasto: 3 szklanki mąki 1 szklanka wody 1 jajko 2 łyżki oleju sól Farsz: 400 g mięsa z rosołu (mięsne żeberko i skrzydło z indyka) 400 g kiszonej kapusty 2 cebule sól, pieprz 1 surowe jajko Sposób wykonania: 1. Przygotowujemy farsz, kapustę gotujemy do miękkości. Po wystudzeniu odciskamy z nadmiaru wody, drobno siekamy. 2. Mięso z rosołu oddzielamy od kości, mielimy w maszynce do mięsa. 3. Cebulę dro... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia domowa Ani

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Ania Z

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, pierogi przepis, pierogi, kapustą, rosół, jajko, kapusta kiszona, ciasto, indyk, żeberka, mielone, jajka z farszem, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, mięso mielone, pierogi z mięsem, żeberka w kapuście kiszonej, pyszne ciasto

Inne przepisy z Kuchnia domowa Ani

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.