Gołąbki w kapuście pekińskiej

Gołąbki w kapuście pekińskiej

Gołąbki w kapuście pekińskiej

Gołąbki w kapuście pekińskiej  kapusta pekińska -1 główka mięso mielone -250 g ryż -1 saszetka cebula -1 szt sól i pieprz tłuszcz sos do spaghetti -1 słoik PRZYGOTOWANIE: Oddzielić liście od kapusty pekińskiej,umyć, osączyć, zalać liście wrzącą wodą, odstawić na 3 minuty, odlać, osączyć, z liści przyciąć białe części. Ryż opłukać, osączyć, włożyć do wrzącej i osolonej wody, gotować do miękkości. Ugotowany ryż odcedzić, osączyć na sicie, ostudzić. Cebulę obrać, pokroić w kostkę, przesmażyć na tłu... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Kuchnia Danusi

Autor

danusia19671

Gotowanie i pieczenie jest moją pasją kulinarną

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

gołąbki, kapusta pekińska, kapustą, ryż, mielone, pieczenie, cebula, mięso mielone, sosy, mięso, słoik, grill, spaghetti, sos spaghetti, sos do ryżu, sos do mielonego , pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, mięsa pieczone, sos mięsny

Inne przepisy z Kuchnia Danusi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.