Mus rabarbarowy

Mus rabarbarowy

Mus rabarbarowy

Przepis na : deser

Mus rabarbarowy Skład: - 2-3 sztuki rabarbaru - 1-2 łyżki cukru   do smażenia: - masło   dodatki: - przekąska owsiano-orkiszowa ToPfit Granex (więcej o produkcie na Uwaga, zrzucam ) Przygotowanie: Rabarbar obieram i kroję na kawałki grubości 1,0-0,5 cm. W garnuszku podgrzewam odrobinę masła i smażę na nim rabarbar z dodatkiem cukru. Dodaję go zależnie od tego, jak kwaśny ma pozostać mus. Smażenie przy małej ilości twa około 10-15 minut. Podaję po ostygnięciu z przekąską owsiano-orkiszowa ToPfit. Taki mus rabarbar... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchnia co dnia

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.