
Dzisiaj mamy dla Was coś pysznego i jak zwykle bezglutenowego czyli bezmięsne kotleciki warzywne z kaszą gryczaną :) Składniki na kotleciki: – 100 g kaszy gryczanej – 150 g różyczek brokuła – 1 marchewka – 1 duża szalotka – 1/2 pęczka szczypiorku – 1 jajko – 1 łyżka masła – 1 łyżka mielonego siemienia lnianego […] czytaj dalej...

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...
Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.
Czytaj dalej...