Rafaello

51
  • Rafaello
  • Rafaello

    Składniki na formę do pieczenia o wymiarach 24x24 cm.  Biszkopt 3 jaja 3 łyżki cukru 3 łyżki mąki pszennej łyżka mąki ziemniaczanej 3/4 łyżeczki proszku do pieczenia Pianka kokosowa 1/2 litra kremówki 30% 200 g białej czekolady puszka mleczka kokosowego 5 łyżeczek żelatyny Dekoracja  wiórki kokosowe kulki "Rafaello" Sposób Biszkopt 1. Białka z cukrem ubić na sztywno, nie przerywając ubijania dodawać po jednym żółtku, ubijać do momentu, aż masa będzie sztywna. 2. Mąkę pszenną i ziemniaczaną oraz pr... Czytaj dalej na blogu Kuchenne aromaty


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Kuchenne aromaty

    Dodaj komentarz