GULASZ WOŁOWY W WINIE

GULASZ WOŁOWY W WINIE

GULASZ WOŁOWY W WINIE

800 g wołowiny 1 czerwona papryka 300 ml czerwonego,wytrawnego wina 300 ml wywaru warzywnego 2 cebule 1 ząbek czosnku  1 szklanka kaszy pęczak 3 łyżki sosu sojowego 2 łyżeczki brązowego cukru  2 łyżeczki koncentratu pomidorowego  2 łyżki masła kmin rzymski 6 ziaren ziela angielskiego  3 listki laurowe papryka czerwona w proszku sól pieprz Cebulę kroimy na piórka, czosnek w plasterki. Obsmażamy na patelni. Odstawiamy do miseczki. Wołowinę kroimy na kawałki wielkości 3x3. Rozgrzewamy garnek z... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu KuchcikoweLove

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.