Jesienne Menu w Le Victoria Brasserie Moderne

Jesienne Menu w Le Victoria Brasserie Moderne

Jesienne Menu w Le Victoria Brasserie Moderne

Już od 17 września możemy delektować się daniami z nowej, jesiennej karty dań w Le Victoria Brasserie Moderne , restauracji w Sofitel Warsaw Victoria.  Menu, oparte na najlepszej jakości sezonowych produktach, pochodzących od sprawdzonych dostawców, przygotował Szef kuchni Maciej Majewski. Wśród propozycji można znaleźć dania z produktów, które przez lata były zapomniane, a teraz śmiało wkraczają na salony zdobywając podniebienia smakoszy: grasica cielęca, ogony wołowe, ozory cielęce, gicz cielęca... Miałam p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu królestwo garów

Autor

królestwogarów

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kaczki, frytki, łosoś, gruszka, pierś, sosy, piersi, buraki, krewetki, kopytka, piersi z kaczki, smażony łosoś, warzywa, konfitura, orzechy, ziemniak, burak, kalafiorem, cydr, carpaccio, trufle, brukselka, grzyby, łosoś wędzony, czekolada, francuskie, pilaw, wołowina, seler, risotto

Inne przepisy z królestwo garów

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.